The rear of the property housed awkward storage cupboards and narrow corridors. By connecting the kitchen, living room and dining room and installing glass double doors in the hallway the view outside was framed as soon as the client entered the house. The garden drops down so steeply that when sat at the dining table it feels like you’re perched amongst the trees. Toned down colours within the kitchen make the room comfortable and inviting.

"Opening up and extending our house was a daunting thought but Crew guided us through the process with a mixture of professionalism, enthusiasm and creativity. We continue to be delighted with the end result which is a large, bright open plan living space ideal for family living."

Ravelston Dykes Clients 

contractor - John Leitch

structural eng. - David Narro Associates

photos - Dapple Photography

Ravelston Dykes  Edinburgh

1/2

As Existing

Ground floor plan

As Built Ground floor plan