Proposed garden room extension replacing an existing glass structure on the side of a listed villa. The new addition accommodates a dining area and snug which can be physically separated off with sliding doors. The form of the extension has evolved from the primary uses of the space, where we see the dining area enclosed by glass panels, creating a greater visual connection with the garden, and the snug which is enclosed with solid walls achieving a greater level of privacy and sense of enclosure.

"Our experience with Crew was positive from start to finish.  Professional, thorough, creative and with a meticulous eye for detail.  It’s not often in life you can say that you got more than you asked for, but in this case it’s definitely true.  Our finished project has, without exaggeration, enhanced our lives for the better.  We have Crew to thank for that."

Trinity Clients 

Trinity  Edinburgh

B E F O R E

B E F O R E

As Built

Ground floor plan

©

CREW ARCHITECTS 2019

Crew Architects

Tectonica

7 Lower Gilmore Bank

Edinburgh

EH3 9QP